17 november 2023

Profiteer van zonnepanelenpremie 2024 = 350€ incl btw

Wil je jouw energiekosten verlagen en tegelijkertijd bijdragen 
aan een duurzame toekomst?

Extra goed nieuws: de zonnepanelen premie 2024 van 350€ incl. 6% btw blijft geldig bij DGS-Groep

 (mits bepaalde voorwaarden *)

* Aktie loopt bij DGS-Groep uit Baal/Aarschot vanaf 14/11/2023 tem 31/03/2024 voor bestelling van minstens 12 modules vanaf 400Wp en woning 6% btw tarief, bestelling geplaatst binnen de 10 dagen na offerte datum, plaatsing 2024


Waarom DGS-Groep uit Baal/Aarschot?
  • Ervaring en Expertise : wij hebben meer dan 17jaar ervaring in de installatie van hoogwaardige zonnepanelen.

  • Transparantie: Geen verborgen kosten. Onze eindprijs is totaalprijs, alles inbegrepen.

  • Professioneel Team: Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden van installatie tot nazorg.

  • Combineer uw zonnepanelen installatie eventueel met een laadpaal, thuisbatterij opslagsysteem en/of airco.

  • Grijp deze kans en maak de overstap naar duurzame energie. Bespaar geld, draag bij aan een groenere wereld en profiteer van de premie 2024.

    Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, vul het contactformulier in op onze website en ontdek hoe zonnepanelen, thuisbatterijen, ... ook jouw leven kunnen veranderen.


zonnepanelen, premie,aktie,2024,modules,installatie
DGS-Groep uit Baal/Aarschot is trots om naast SolarEdge Plus Partner Installer ook REC Certified Solar Professional te zijn.
Hieronder gaan we graag wat meer in op alle voordelen voor u als eindklant

REC Certified Solar Professionals

Het REC Certified Solar Professional-programma is in het leven geroepen om zowel installateurs als eindklanten talrijke voordelen te bieden. Niet elke installateur mag zichzelf een ‘REC Certified Solar Professional’ noemen: de leden van het programma worden zorgvuldig geselecteerd en moeten een uniek certificeringsprogramma voor installateurs doorlopen. Via dit programma waarborgt REC dat de installateurs beschikken over de kennis en beste praktijken om REC-panelen te installeren. Zo kunt u erop vertrouwen dat u niet alleen hebt gekozen voor hoogwaardige REC-zonnepanelen maar ook voor een hoogwaardige installatie.

Waarom doet u er goed aan om te kiezen voor een REC Certified Solar Professional-installateur?

Product van topkwaliteit, installatie van topkwaliteit
Als eindklant weet u dat het paneel van topkwaliteit is én dat het wordt geïnstalleerd door een heel bekwame en goed opgeleide vakman. Dat is geruststellend.

Extra comfort
Geniet van de geruststellende zekerheid dat uw installateur zorgvuldig is geselecteerd, opgeleid en gecertificeerd door REC. Om een ‘REC Certified Solar Professional’ te zijn moet de installateur in staat zijn om onovertroffen service en betrouwbaarheid te bieden.

Uitgebreide garantie
Door te kiezen voor een REC Certified Solar Professional kunt u zonder extra kosten profiteren van REC’s unieke REC ProTrust Warranty-pakket. Met de REC ProTrust Warranty krijgt u 5 jaar extra dekking door de productgarantie (25 jaar in totaal) en tot wel 25 jaar dekking voor het geleverde werk*, bovenop de prestatiegarantiedekking van 25 jaar.

*Onderhevig aan voorwaarden. Zie REC-website voor meer informatie


Baal,installateur,professionalREC product brochure NederlandsDe REC ProTrust Warranty

Hoewel de beste garantie er een is waarop u als klant nooit een beroep hoeft te doen, komen REC-producten dicht in de buurt van deze utopie en kunnen ze prat gaan op een zeer laag aantal claims: van de meer dan 4 miljoen REC-panelen die elk jaar worden geproduceerd, keren er minder dan 400 als defect terug. Het garantieaanbod van REC weerspiegelt deze topkwaliteit.

REC’s ProTrust Warranty-pakket dekt het product, de prestaties en het geleverde werk en wordt exclusief aangeboden door REC Certified Solar Professional-installateurs. Dit betekent ongekende besparingen, meer financiële zekerheid en grotere energieautonomie voor u.
Productgarantie
Dekt paneeldefecten en garandeert superieure kwaliteit gedurende ten minste 20 jaar. Alle panelen komen in aanmerking voor een productgarantie-uitbreiding van +5 jaar als onderdeel van de REC ProTrust Warranty
Prestatiegarantie
REC’s prestatiegarantie garandeert dat REC-panelen precies zoals verwacht zullen presteren – elk jaar gedurende 25 jaar. Dankzij een hoger gegarandeerd vermogen en hogere jaarlijkse opbrengsten geniet u van een beter te voorspellen rendement op uw investering.
Garantie op geleverd werk
Het REC ProTrust-pakket biedt een unieke garantie op het geleverde werk voor extra bescherming in het onwaarschijnlijke geval dat een REC-paneel moet worden nagekeken of vervangen.

DGS & REC website :

Sinds kort heeft DGS-Groep zijn eigen REC website die constant door REC geupdate wordt en waar u alle informatie vindt over de 

REC zonnepanelen, garanties, ...

Benieuwd ?

Klik dan op onderstaande link en ontdek er alles over

 Profiteer van zonnepanelenpremie 2024 = 350€ incl btw

DGS is REC Certified Solar Professional

REC Certified Solar Professionals,Het REC Certified Solar Professional-programma is in het leven geroepen om zowel installateurs als eindklanten talrijke voordelen te bieden. Niet elke installateur mag zichzelf een ‘REC Certified Solar Professional’ noemen: de leden van het programma worden zorgvuldig geselecteerd en moeten een uniek certificeringsprogramma voor installateurs doorlopen. Via dit programma waarborgt REC dat de installateurs beschikken over de kennis en beste praktijken om REC-panelen te installeren.

18 juli 2023

Lees meer

bezoek SolarEdge Sella fabriek + hoofdkantoor te Israel

Bekijk zeker deze blog en ontdek niet alleen foto's :

4 juli 2023

Lees meer

Betekenis LED lampje Solaredge omvormer QR code

Omdat we af en toe de vraag krijgen van onze klanten wat de betekenis is van de kleur van led lampje in Solaredge omvormer, proberen we het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we een sticker gemaakt met QR code. Als men deze QR code scant, komt men dadelijk terecht op de Solaredge website.

3 juli 2023

Lees meer

DGS-Groep Teambuilding 26/05/2023

Teambuilding te Nederland met ganse DGS-Groep team : indoor skydive + icekarten te Roosendaal

Lees meer

Zijn laadpalen gedekt in woningverzekering ?

Heeft u vragen ivm plaatsen van een laadpaal en wat met verzekering.

15 juni 2022

Lees meer

Uitbreiding DGS team

DGS verwelkomt Thomas in ons huidig DGS team vanaf 14 maart 2022

14 maart 2022

Lees meer

Wallbox laadpaal : voor privé als zakelijk gebruik

Wallbox laadpalen : thuis : Pulsar laadpaal / bedrijf : Copper SB Wallbox laadpaal/ bedrijf aan huis : Commander Wallbox laadpaal

21 februari 2022

Lees meer

40 jaar garantie op Maxeon Sunpower zonnepanelen vanaf 01.01.2022

Vanaf de allereerste dag vangen Maxeon-zonnepanelen meer zonlicht op en produceren ze meer energie dan standaardpanelen.3. Dat betekent dat u heel wat geld bespaart gedurende de lange levensduur van uw installatie. En met een toonaangevende garantie met 40 jaar lang dekking op vermogen en prestaties is het voordeel van Maxeon-zonnepanelen duidelijk: met Maxeon-technologie krijgt u meer energie voor uw geld en kunt u volledig vertrouwen op uw investering4.

7 februari 2022

Lees meer

Intersolution beurs Gent 19 + 20 januari 2022 : alles ivm zonne energie

Al vele jaren bezoeken Wim en Kristel van DGS de Intersolution beurs te Gent. Altijd warm welkom bij onze leveranciers en interessant om up to date te blijven van alle nieuwigheden op de zonne energie markt. Zo kunnen we onze huidige en toekomstige klanten het beste verder helpen en begeleiden.

20 januari 2022

Lees meer

Ook zonder terugdraaiende teller haal je oogverblindend rendement uit je zonnepanelen

Er zijn geen terugdraaiende tellers meer voor zonnepanelen Investeren in zonnepanelen, dat is slim — subsidies of niet. Omdat de zon elke dag schijnt. Gratis. Omdat je kosten dalen als je je eigen energie produceert. Omdat batterijen almaar straffere dingen kunnen. 14% rendement Leg zonnepanelen.

18 november 2021

Lees meer

Zomer bouwverlof inzetten met ganse DGS team

Lees meer

Opleiding valbescherming en werken op hoogte, specifiek gericht op installateur zonnepanelen.

Lees meer

Zonnepanelen ook in 2021 interessante investering

Lees meer

Waarom een thuisbatterij ... ?

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x