Zonnepanelen

Sunpower zonnepanelen, REC zonnepanelen, Bisol zonnepanelen, Schletter bevestigingsmateriaal, DGS,omvormer

ZONNEPANELEN


DGS uit Baal is sinds 2007 gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen, nu in combinatie met de vooruitstrevende SolarEdge omvormers en/of thuisbatterij opslagsystemen van BYD en/of LG Chem.  

Wim komt altijd ter plaatse bij u langs om alles te bekijken en op te meten.  Hij bespreekt met u wat de beste oplossingen en/of installatie is. 

DGS-Groep heeft eigen gespecialiseerd en ervaren DGS-Groep team dat uw installatie komt plaatsen. 

RESCERT GECERTIFICEERD ZONNEPANELEN

Wij verkiezen om met kwaliteitsmerken te werken, zoals bv. Sunpower, REC, Bisol zonnepanelen, bevestigingsmateriaal van Schletter en SolarEdge omvormers.

HOE WERKT PHOTOVOLTAÏSCHE ZONNE-ENERGIE ?

In photovoltaïsche zonne-energie-systemen wordt licht omgezet in elektrische energie die onmiddellijk verbruikt of opgeslagen wordt.
In een netgekoppeld photovoltaïsch systeem, wordt de opgewekte gelijkstroom omgevormd tot wisselstroom die onmiddellijk in huis kan verbruikt worden.

Een eventueel tijdelijk overschot aan energie kan aan het elektriciteitsnet geleverd worden.
Door de koppeling met het net blijft de stroomvoorziening in huis gegarandeerd, ook wanneer de zonnepanelen het verbruik niet kunnen dekken.


ZIJN ALLE HUIZEN EN DAKEN GESCHIKT OM ZONNEPANELEN TE PLAATSEN ?

Meestal wel maar niet altijd ... Gelukkig is er voor de meeste daken (vlak, hellend, leien, golfplaten, ...) een specifieke oplossing mogelijk. Toch zijn er soms uitzonderingen waardoor wij afraden om zonnepanelen op uw dak te leggen. Daarom is het van cruciaal belang dat de bedrijfsleider Wim De Graef ter plaatse komt en een aantal zaken opmeet en met u bespreekt. U ontvangt dan ook onmiddellijk tijdens dit gesprek een indicatie.
"Eerlijk en correct advies duurt het langst" is ons motto want het is van belang dat uw installatie een zo gunstig mogelijke rendabiliteit kan garanderen. Ervaring en vakbekwaamheid zijn hierin een absolute must, want een gebrekkige installatie of een installatie in de schaduw kan u op termijn heel wat energieverlies bezorgen.

Wij verkiezen om met Europese kwaliteit-zonnepanelen te werken, zodat u niet enkel nu maar ook in de verre toekomst bij ons terecht kan met al uw vragen.  

Hieronder wat meer algemene informatie over de zonnepanelen merken die wij plaatsen :

Sinds haar ontstaan meer dan een kwarteeuw geleden, heeft Sunpower voortdurend nieuwe records opgetekend en gebroken.  De geschiedenis van de zonne-energie en Sunpower gaan hand in hand.  Het Amerikaanse bedrijf ligt aan de basis van grote vorderingen in de sector sinds de oprichting in 1985.  Als leverancier van modules en photovoltaïsche cellen met het hoogste rendement alsook de meest geavanceerde photovoltaïsche energiesystemen vormt Sunpower 'the World's Standard for Solar'.  De photovoltaïsche modules van Sunpower behalen het hoogste rendement ter wereld : tot 50% meer energie dan de conventionele modules.

De Sunpower modules worden gekenmerkt door 3 belangrijke factoren :
- het hoogste rendement
- de hoogste betrouwbaarheid
- een gegarandeerd prestatievermogen : exclusief : 25 jaar productgarantie boven op garantie op vermogen
- sinds 01.01.2022 is er 40jaar garantie op de Maxeon zonnepanelen.


DGS uit Baal is reeds jaren een erkend SunPower Premier PartnerREC Solar is een Scandinavische producent van zonnepanelen, met thuisbasis in Noorwegen (Sandvika). De productiefabriek van zonnecellen en modules is in Tuas, Singapore gevestigd. De Renewable Energy Corporation (REC) groep is een vooraanstaande speler binnen de markt van zonne-energie.  REC Solar is een sterk groeiende fabricant van hoogwaardige zonnecellen en zonnepanelen en neemt deel aan projectontwikkeling binnen bepaalde segmenten van de PV-markt.

Het productieproces binnen de REC groep steunt op de verwerking en implementatie van silicium.  Dit ruwe materiaal wordt doorheen verschillende fases verwerkt tot hoogwaardige zonnepanelen.  Deze producten hebben één gemeenschappelijke missie : zuivere, hernieuwbare zonne-energie wereldwijd toegankelijk maken, met het oog op een gezonder klimaat.

De belangrijkste uitdaging voor de REC Group is het omzetten van elektriciteit op een duurzame en betaalbare manier.  Als marktleider binnen de photovoltaïsche industrie, weten zij deze 2 pijlers aldus succesvol te benaderen.


BISOL is een Europese fabrikant van fotovoltaïsche zonnepanelen. De kristallijne fotovoltäische zonnepanelen van BISOL genieten internationaal aanzien om hun uitstekende energieopbrengsten, hun hoogwaardige kwaliteit en hun esthetisch design. Alle producten ondergaan doorheen elke stap van het productieproces strenge kwaliteitscontroles, zodat ze meer opbrengen en een langere levenscyclus hebben. De panelen worden op het einde van het productieproces voorgesorteerd op basis van hun elektrische eigenschappen, waardoor systeemverliezen door 'mismatch' van zonnepanelen kunnen verminderd worden tot 70%.
Made in Europe.

BELINUS : Glas glas panelen

Belinus, opgericht in 2015 als een bedrijf voor de engineering en kwaliteitscontrole van zonnepanelen, is een Belgisch technologiebedrijf met het hoofdkantoor in Leuven, België, en een gerenommeerde aanwezigheid in meer dan 10 landen verspreid over Europa. Belinus is gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van innovatieve ultrazwarte, ultrazwarte zonne-dubbelglas zonne- en BIPV-oplossingen met hoog rendement. Belinus streeft naar wereldwijde expansie en overname om snelle service en productaanbiedingen aan alle klanten over de hele wereld te verzekeren.

"Het is hun bedoeling om zwaar allerlei middelen te investeren in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe voortreffelijke producten die hun klanten het grootste gemak en ultramoderne oplossingen zullen bieden die hen in staat zullen stellen hun projecten uit te voeren met zo min mogelijk LCOE."

„Hun progressieve idealen drijven hen ertoe om de prestaties, betrouwbaarheid en kracht van de modules die we creëren onophoudelijk te verbeteren. Dit stelt hen modules in staat om hun volledige technologische voordeel in de markt uit te oefenen en stuwt hen voort op hun reis om 's werelds toonaangevende leverancier van innovatieve zonnemodules te worden.”

Momenteel produceert Belinus met een capaciteit van meer dan 2GW in Europa en Azië, maar ze zijn van plan tegen eind 2022 astronomisch op te schalen naar een productiecapaciteit van meer dan 3,5GW.

Het uitgestippelde plan, de missie, de strategische visie en de ambities van het team  bij Belinus maakt hen optimistisch over het bereiken van hun doelen, en het strikte prestatietoezicht en de flexibele doelaanpassing met veranderende tijden stelt hen in staat om een uitstekende positie te behouden op het gebied van geïntegreerde fotovoltaïsche oplossingen.Hieronder vindt u enkele links naar de datasheets van de zonnepanelen die wij verdelen :

Klik op de link om brochures te openen

SUNPOWER

Brochure Sunpower MAXEON 3 400WP
Brochure Sunpower P-19 PERFORMANCE
Brochure Sunpower opbouw van een cel structuur
Brochure Sunpower MAXEON3 - 375WP FULL BLACK

REC


BISOL


BELINUS


Contacteer ons

Zonnepanelen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x