Over ons = DGS

Over ons : DGS uit Baal

Wim De Graef is reeds sinds het prille begin de zaakvoerder en gedreven kracht achter DGS-Groep uit Baal. 

DGS-Groep Energietechnieken is oorspronkelijk in 2007 gestart onder de naam DGS Solar met als specialisatie zonnepanelen.  

DGS is altijd samen met de klanten geëvolueerd en biedt reeds lang een breed gamma aan producten/diensten vooral omdat er meer en meer nood was aan extra energietechnieken, en niet alleen plaatsen van zonnepanelen, maar ook plaatsen van airco, warmtepompen, ventilatie, vloerverwarming, elektriciteitswerken en de laatste jaren nu ook thuisbatterijen en laadpalen... 

Daarom hebben wij besloten om dit duidelijker te maken via de naam DGS-Groep Energietechnieken, omdat het dan duidelijker is dat klanten bij DGS uit Baal terecht kunnen voor 1 techniek/product maar ook voor een totaalconcept van vele verschillende installaties,  1 aanspreekpunt bij DGS voor alle energietechnieken van A tot Z en dit zowel voor nieuwbouw, bestaande woning of appartement, renovatie, particulier, bedrijf, vastgoedproject, via architect, ...  Vandaar dus de opfrissing van onze naam en website zodat dit duidelijker overkomt, verder is alles nog steeds hetzelfde en vertrouwde waar u reeds zoveel jaren op kan rekenen.

Wim komt persoonlijk bij u langs om de situatie/huis te bekijken, het dak op te meten, ... om zo tot met advies op maat te komen.  Zijn advies is steeds professioneel en eerlijk, dankzij zijn jarenlange ervaring op de werkvloer. Voortgaand op uw wensen en concrete situatie, probeert hij telkens om tot de beste oplossing/offerte voor u te komen.

Het vakbekwaam, technisch team is gespecialiseerd in alle hernieuwbare energie technieken, gebaseerd op dagdagelijkse ervaring en zorgt zo voor een professionele plaatsing, of het nu gaat om zonnepanelen, airco, thuisbatterijen, laadpaal, warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie, elektriciteitswerken, ...  DGS investeert ook graag in opleidingen (veiligheid, VCA, elektriciteit, koeltechnieken, ...). Hieronder ziet u Ruben en Sonny bij een HITS opleiding : valbescherming en veilig werken op hoogte, specialisatie zonnepanelen.

eigen DGS personeel, team, veiligheid,panelen,omvormer,opleiding,premie,administratie,, DGS,Aarschot

Kristel zorgt dan binnen DGS weer voor alle afspraken, administratie en opvolging van uw dossier en zij helpt u met veel plezier verder ivm aanmeldingen installaties, premie aanvragen, of welke vraag dan ook.  

Met het ganse DGS-Groep team kiest u voor een ervaren installateur die alle technische uitdagingen en projecten aangaat.  Met veel goesting en enthousiasme zorgen wij voor het hele traject van ontwerp tot installatie en niet te vergeten de belangrijke na-service.  1 installatie of een totaalproject = 1 aanspreekpunt voor alle installaties.


DGS-Groep uit Baal, uw beste keuze voor bouw of renovatie van uw energiezuinige woning en/of bedrijf uit uw eigen regio !  Wij werken met particulieren, architecten, vastgoedmakelaars, bedrijven, …

Solaredge training certificaat Wim

ResCERT certificaat Wim


STEEDS GRATIS EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VIA ONDERSTAANDE CONTACT FORMULIER !!!

Contacteer ons

Bekijk ons team

Over ons = DGS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x