DGS-Groep Teambuilding 26/05/2023

DGS-Groep Teambuilding dagje : 26/05/2023

Omdat het niet altijd werken moet zijn en men ook aan de mentale gezondheid en rust moet denken binnen een bedrijf en niet alleen de fysieke veiligheid, had DGS-Groep een teambuilding dagje georganiseerd met het ganse team. 's ochtends gezamelijk met een minibusje richting Nederland, Wim had voor lekker ontbijt met koffiekoeken gezorgd.  

DEEL 1 TEAMBUILDING : INDOOR SKYDIVEN

Eens te Roosendaal aangekomen, was het in de voormiddag tijd om te gaan indoor skydiven.  Geen Red Bull geeft je vleugels, maar met windsnelheden tot 222km/u naar boven, naar beneden, ronddraaien voor ons DGS-Groep 'durf het allemaal'-team.  En Kristel keek ernaar en zag dat ze het goed deden, want was niet haar ding  Daarna lekkere lunch op zijn Nederlands, lekkere tapas om met een goed gevulde maag te gaan icekarten te Rucphen en Wim kon t weer niet laten om ondertussen telefoontjes van de klanten te beantwoorden.  

DEEL 2 TEAMBUILDING : ICEKARTEN

Eerst deskundige uitleg hoe het beste te driften op het ijs en toen kon de DGS-Groep competitie beginnen, best wel pittig en uitdaging om niet rond te tollen met de icekart en macho's onder mekaar natuurlijk proberen om  mekaar te snel af te zijn.


Moe maar voldaan (Wim had nog voor lekkere wafels gezorgd op de terugweg) terug richting België om dan te gaan dineren in t Wit Toreke te Aarschot en nog na te praten over de voorbije teambuilding dag met het ganse team.  

Work hard, play hard : boog moet niet altijd gespannen staan, werk en ontspanning.

Voor herhaling vatbaar 


DGS-Groep Teambuilding 26/05/2023

DGS is REC Certified Solar Professional

REC Certified Solar Professionals,Het REC Certified Solar Professional-programma is in het leven geroepen om zowel installateurs als eindklanten talrijke voordelen te bieden. Niet elke installateur mag zichzelf een ‘REC Certified Solar Professional’ noemen: de leden van het programma worden zorgvuldig geselecteerd en moeten een uniek certificeringsprogramma voor installateurs doorlopen. Via dit programma waarborgt REC dat de installateurs beschikken over de kennis en beste praktijken om REC-panelen te installeren.

18 juli 2023

Lees meer

bezoek SolarEdge Sella fabriek + hoofdkantoor te Israel

Bekijk zeker deze blog en ontdek niet alleen foto's :

4 juli 2023

Lees meer

Betekenis LED lampje Solaredge omvormer QR code

Omdat we af en toe de vraag krijgen van onze klanten wat de betekenis is van de kleur van led lampje in Solaredge omvormer, proberen we het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we een sticker gemaakt met QR code. Als men deze QR code scant, komt men dadelijk terecht op de Solaredge website.

3 juli 2023

Lees meer

Zijn laadpalen gedekt in woningverzekering ?

Heeft u vragen ivm plaatsen van een laadpaal en wat met verzekering.

15 juni 2022

Lees meer

Uitbreiding DGS team

DGS verwelkomt Thomas in ons huidig DGS team vanaf 14 maart 2022

14 maart 2022

Lees meer

Wallbox laadpaal : voor privé als zakelijk gebruik

Wallbox laadpalen : thuis : Pulsar laadpaal / bedrijf : Copper SB Wallbox laadpaal/ bedrijf aan huis : Commander Wallbox laadpaal

21 februari 2022

Lees meer

40 jaar garantie op Maxeon Sunpower zonnepanelen vanaf 01.01.2022

Vanaf de allereerste dag vangen Maxeon-zonnepanelen meer zonlicht op en produceren ze meer energie dan standaardpanelen.3. Dat betekent dat u heel wat geld bespaart gedurende de lange levensduur van uw installatie. En met een toonaangevende garantie met 40 jaar lang dekking op vermogen en prestaties is het voordeel van Maxeon-zonnepanelen duidelijk: met Maxeon-technologie krijgt u meer energie voor uw geld en kunt u volledig vertrouwen op uw investering4.

7 februari 2022

Lees meer

Intersolution beurs Gent 19 + 20 januari 2022 : alles ivm zonne energie

Al vele jaren bezoeken Wim en Kristel van DGS de Intersolution beurs te Gent. Altijd warm welkom bij onze leveranciers en interessant om up to date te blijven van alle nieuwigheden op de zonne energie markt. Zo kunnen we onze huidige en toekomstige klanten het beste verder helpen en begeleiden.

20 januari 2022

Lees meer

Ook zonder terugdraaiende teller haal je oogverblindend rendement uit je zonnepanelen

Er zijn geen terugdraaiende tellers meer voor zonnepanelen Investeren in zonnepanelen, dat is slim — subsidies of niet. Omdat de zon elke dag schijnt. Gratis. Omdat je kosten dalen als je je eigen energie produceert. Omdat batterijen almaar straffere dingen kunnen. 14% rendement Leg zonnepanelen.

18 november 2021

Lees meer

Zomer bouwverlof inzetten met ganse DGS team

Lees meer

Zekeringkast vaak oorzaak van afgekeurde elektriciteitskeuring

Lees meer

Opleiding valbescherming en werken op hoogte, specifiek gericht op installateur zonnepanelen.

Lees meer

Zonnepanelen ook in 2021 interessante investering

Lees meer

Waarom een thuisbatterij ... ?

Lees meer

Nieuwbouw project Grimbergen : elektriciteit en ventilatie D systeem

DGS-Groep is volop bezig met een nieuwbouw project appartementsblok met 3 verdiepingen,... Ons eigen DGS team, geen onderaanneming, voorziet hier de elektriciteitswerken, ventilatie D systeem, zonnepanelen, thuisbatterij opslagsystemen. 1 aanspreekpunt van A tot Z.

11 mei 2021

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x