8 maart 2024

DGS Team volgt volop opleidingen in 2024

opleidingen,laadpalen,thuisbatterijen,investeren,klanten,service,zonnepanelen

Investeren in opleidingen voor het ganse DGS team

om jou als klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

We streven ernaar om elke klant de best mogelijke service te bieden. Daardoor investeren we voortdurend in de ontwikkeling van onze medewerkers en ons team.

Opleidingen als sleutel tot succes

We geloven dat goed opgeleide medewerkers de sleutel zijn tot een optimale klantenservice. Door ons team te trainen in productkennis, technische vaardigheden en algemene klantenservicevaardigheden, kunnen we hen de tools en expertise geven die ze nodig hebben om jou als klant zo goed mogelijk te helpen. Flexibel en zelfstandig te kunnen werken en jouw installatie zo perfect mogelijk te plaatsen.

De opleidingen kunnen gaan van :

EHBO,techniekers,installatie,veiligheid,DGS,zonnepanelen,thuisbatterij

  • Producttrainingen: Zodat onze medewerkers alles weten over onze producten en diensten en deze optimaal kunnen aanbevelen aan klanten.  
  • Technische vaardigheden: Om onze medewerkers te helpen technische problemen snel en efficiënt op te lossenlaadpalen,airco,offerte,prijs,installatie,DGS,Baal,Aarschot
  • Klantenservicevaardigheden: Om onze medewerkers te leren hoe ze op een professionele, vriendelijke en behulpzame manier met klanten kunnen communiceren.

Investeren in de toekomst

Door te investeren in de opleidingen van onze medewerkers, investeren we in de toekomst van ons bedrijf en ons goed opgeleid team dat zelfstandig en flexibel kan werken naar onze klanten toe.  

Recent hebben Wim en het team opleidingen gevolgd van Enphase, Wallbox, Zaptec, Evonity laadpalen.  EHBO basis, BA5 cursus, ... 

Kristel volgt dan weer maandelijks opleidingen bij VOKA ivm online marketing, AI, .. om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends. 

Wim en Kristel volgen opleidingen bij Puur Ondernemen en Carl Vandevelde.  D

Conclusie

We zijn ervan overtuigd en gemotiveerd dat de investering in opleidingen van onze medewerkers een belangrijke factor is in ons succes. We zullen dan ook in de toekomst blijven investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers, zodat we onze klanten de best mogelijke service kunnen blijven bieden.

Evonity,Wallbox,Zaptec,laadpalen,training,opleiding,DGS,service,installatie,laadstation,elektrisch,energie

En last but not least, alsof al die opleidingen nog niet genoeg zijn, zijn we volop bezig met een nieuw hedendaagser logo te ontwerpen, nieuwe website die meer up-to-date is, ...  Dus houdt onze website en social media maar goed in de gaten de komende weken en ook jullie mailbox want er gaan geregeld nieuwsbrieven verstuurd worden.  Jullie hebben recent misschien al onze nieuwbrief ivm laadpalen gezien ?  De volgende komen er binnenkort aan... 

Alles in dienst om jou als klant 

een zo goed mogelijke klantenservice te kunnen garanderen.


En psssstttt : rond de zomer hebben we nog groot nieuws, maar  niet alles in 1x, alles stap per stap ...

Wordt vervolgd : volg ons op zeker op Facebook, Instagram, Linkedin !! DGS Team volgt volop opleidingen in 2024

Ontdek het nieuwe DGS logo en de website : DGS Energie

Ben je klaar om het nieuwe DGS Energie logo en onze nieuwe website te ontdekken ? Kijk dan gauw op onze nieuwe DGS Energie website

8 april 2024

Ontdek alles hoe jij kan besparen dankzij DGS Energie

Dynamische sturing en/of contract van je PV-installatie

De energiemarkt is volop in beweging. De traditionele manier van energie opwekken en verbruiken verandert. We stappen af van fossiele brandstoffen en omarmen hernieuwbare energiebronnen. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, maar ook nieuwe kansen.

14 maart 2024

Lees meer

DGS-Groep = jouw SolarEdge Installer Plus Partner

We zijn er trots op om al vele jaren een SolarEdge Installer Plus Partner te zijn. Dit partnerschap is een erkenning van onze expertise en toewijding aan het leveren van hoogwaardige zonne-energiesystemen met SolarEdge-technologie.

13 maart 2024

Lees meer

Nieuwe energiepremies en -verplichtingen in 2024

Nieuwe energiepremies en -verplichtingen in 2024. Veka heeft een overzicht gemaakt van de gewijzigde energiepremies sinds 01/01/2024. Ook gingen er een aantal verplichtingen in voege. * De premies voor de zonnepanelen worden stopgezet. * Klanten met een digitale meter kunnen kiezen voor maandelijkse facturatie van hun energieverbruik.

17 januari 2024

Lees meer

FAQ

Geweldig nieuws! We hebben een splinternieuw tabblad met veelgestelde vragen (FAQ) op onze website toegevoegd! Heb je specifieke vragen over onze producten of meer algemene vragen ? We hebben alles overzichtelijk op één plek verzameld om jullie te helpen en te antwoorden op alle vragen! We staan altijd met veel plezier klaar om jullie zo goed mogelijk te helpen en te antwoorden op al jullie vragen.

16 januari 2024

Lees meer

Kerstbouwverlof inzetten met het DGS team

23 december 2023

Lees meer

SolarEdge : tijdelijke productiestop functie voor PV

Heb je een dynamisch energiecontract en maak je gebruik van en SolarEdge zonne-energiesysteem ? Dan heeft SolarEdge goed nieuws. Ze hebben een gloednieuwe functie gelanceerd die het mogelijk maakt voor huiseigenaren om de productie van hun zonnepanelen tijdelijk stop te zetten. In dit artikel lees je er alles over !

13 december 2023

Lees meer

DGS is REC Certified Solar Professional

REC Certified Solar Professionals,Het REC Certified Solar Professional-programma is in het leven geroepen om zowel installateurs als eindklanten talrijke voordelen te bieden. Niet elke installateur mag zichzelf een ‘REC Certified Solar Professional’ noemen: de leden van het programma worden zorgvuldig geselecteerd en moeten een uniek certificeringsprogramma voor installateurs doorlopen. Via dit programma waarborgt REC dat de installateurs beschikken over de kennis en beste praktijken om REC-panelen te installeren.

18 juli 2023

Lees meer

bezoek SolarEdge Sella fabriek + hoofdkantoor te Israel

Bekijk zeker deze blog en ontdek niet alleen foto's :

4 juli 2023

Lees meer

Betekenis LED lampje Solaredge omvormer QR code

Omdat we af en toe de vraag krijgen van onze klanten wat de betekenis is van de kleur van led lampje in Solaredge omvormer, proberen we het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we een sticker gemaakt met QR code. Als men deze QR code scant, komt men dadelijk terecht op de Solaredge website.

3 juli 2023

Lees meer

DGS-Groep Teambuilding 26/05/2023

Teambuilding te Nederland met ganse DGS-Groep team : indoor skydive + icekarten te Roosendaal

Lees meer

Zijn laadpalen gedekt in woningverzekering ?

Heeft u vragen ivm plaatsen van een laadpaal en wat met verzekering.

15 juni 2022

Lees meer

Uitbreiding DGS team

DGS verwelkomt Thomas in ons huidig DGS team vanaf 14 maart 2022

14 maart 2022

Lees meer

Wallbox laadpaal : voor privé als zakelijk gebruik

Wallbox laadpalen : thuis : Pulsar laadpaal / bedrijf : Copper SB Wallbox laadpaal/ bedrijf aan huis : Commander Wallbox laadpaal

21 februari 2022

Lees meer

40 jaar garantie op Maxeon Sunpower zonnepanelen vanaf 01.01.2022

Vanaf de allereerste dag vangen Maxeon-zonnepanelen meer zonlicht op en produceren ze meer energie dan standaardpanelen.3. Dat betekent dat u heel wat geld bespaart gedurende de lange levensduur van uw installatie. En met een toonaangevende garantie met 40 jaar lang dekking op vermogen en prestaties is het voordeel van Maxeon-zonnepanelen duidelijk: met Maxeon-technologie krijgt u meer energie voor uw geld en kunt u volledig vertrouwen op uw investering4.

7 februari 2022

Lees meer

Intersolution beurs Gent 19 + 20 januari 2022 : alles ivm zonne energie

Al vele jaren bezoeken Wim en Kristel van DGS de Intersolution beurs te Gent. Altijd warm welkom bij onze leveranciers en interessant om up to date te blijven van alle nieuwigheden op de zonne energie markt. Zo kunnen we onze huidige en toekomstige klanten het beste verder helpen en begeleiden.

20 januari 2022

Lees meer

Ook zonder terugdraaiende teller haal je oogverblindend rendement uit je zonnepanelen

Er zijn geen terugdraaiende tellers meer voor zonnepanelen Investeren in zonnepanelen, dat is slim — subsidies of niet. Omdat de zon elke dag schijnt. Gratis. Omdat je kosten dalen als je je eigen energie produceert. Omdat batterijen almaar straffere dingen kunnen. 14% rendement Leg zonnepanelen.

18 november 2021

Lees meer

Zomer bouwverlof inzetten met ganse DGS team

Lees meer

Opleiding valbescherming en werken op hoogte, specifiek gericht op installateur zonnepanelen.

Lees meer

Zonnepanelen ook in 2021 interessante investering

Lees meer

Waarom een thuisbatterij ... ?

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x